29 de juny 2009

Com escriure un comentari?

Be, unes quantes persones m'han dit que no sabien com escriure comentaris al blog. No se si aixo es una excusa per no escriure... pero en tot cas, ara se n'hauran d'inventar una altra perque us explicare com deixar-nos un comentari.

Al final de cada entrada del blog, diu:
ENVIAT PER NURIA, ANNA i NONA a (l'hora que haguem publicat el comentari)
i despres diu el nombre de comentaris que te aquella entrada.
Heu de clickar damunt del nombre de comentaris i s'obrira una nova finestra. Veureu una requadre que diu: DEIXEU EL VOSTRE COMENTARI.
Despres d'haver-nos escrit un bonic comentari, seleccioneu la vostra identitat.
En cas que tingueu un blog... segurament ja sabreu com funciona tot aixo, per tant ja no dic res mes de la primera opcio.
En cas que no tingueu blog, podeu escriure'ns i escollir la 3ra o la 4rta opcio.
La 3ra: Nom/URL. La seleccioneu i despres alla on diu nom, simplement poseu el vostre nom.
La 4rta: Anonim. Doncs simplement poseu aixo, pero sobretot penseu en firmar el vostre comentari, sino no sabrem qui sou!
Be espero haver-ho explicat de manera entenedora... i aixi ja no tingueu cap excusa i no pareu de deixar-nos comentaris!

1 comentari:

Claraaaaa!* ha dit...

Annaaaa! nenaaa ja veig que us ho esteu passant de conyaaa!
Encara no c molt be com va aquest blog, pk no se kina ha sigut la ultima renovacio, pero bueno, jo escric aki, i ja m'anire acostumant, pk cla ara per saber k esta fent la nena, haure d'entrar cada dia...! jeje! PET! ja saps k hi entrare cada dia amb molta ilusio per saber on has estat i com t'ho estas passant! ;)

M'he n'alegro moltissim de que us ho estigueu passant tan be!

Ja anire entrant i deixant comentaris val?

T'estimo mooooolt! muaaaaa!*


Per cert, a qui se li va enganxar el xiclet? jo no puc opinar pk no conec a les altres dues noies, per aixo nomes puc apostar per tu, se't va enganxar a tuu??! XD! jajaja! Un petooneet petarroneeet! :)