29 de juny 2009

Richmond & Family

Ahir vaig arribar a l'aeroport de Richmond una hora mes tard del previst, sembla que tots els vols ens els retrassen... i alla hi havia en Bob i la MaryAnn esperant-me. L'estat de Virginia es molt verd, hi ha molts boscos... i tot es molt espaios. Res comparat amb el que tenim a Catalunya!
Avui a la tarda, ha vingut el seu fill Frank amb la seva dona, Lynette i els seus 4 fills: Josh, Mary Ann, Mallory i en Frank Jr. Hem passat una tarda molt divertida. Hem jugat a cricket... jejeje he quedat ultima! Es ben be, que soc molt torpe amb els esports...
Aqui una foto d'aquesta tarda al pati de casa la MaryAnn i en Bob. A la foto falten el fill gran d'en Bob i la MaryAnn, Rob. I tambe falta en Josh.
A darrera, d'esquerra a dreta: Frank, Frank Jr i Bob.
Al mig, d'esquerra a dreta: MaryAnn, Lynette i jo.
A davant, d'esquerra a dreta: Mallory i Mary Ann.

Molts petons per tots!

Nona

5 comentaris:

Olímpics ha dit...

veig que avui ningú no deixa cap comentari. Es nota que és dilluns, dia de curro.
Jo hi posaré el meu comentari, que és un desig: passeu-vos-ho bé! I no deixeu d'explicar-ho!

Olímpics

Patri ha dit...

Holas noies! Jops! Com ha corregut aixo en uns dies q no ho he mirat!! Com es nota q teniu una vida molt mes interesant q la del terricoles normals q stem a casa! M'han agradat molt les fotos! Sobre tot la de la nuria amb la posta de sol!!
Seguiu aixi si si si q aixi ja quasi no ens caldra anar-hi!!
Un petonet molt fort, weno va, tres! Disfruteu molt! Fins aviat!

Anònim ha dit...

Ieps Mariona, soc en Jordi, veig que tot va moooolt bé per EEUU. Es molt xulo aquest blog perque es com si tinguesim una finestreta i us poguesim espiar jejeje. Continueu escrivint quan podeu que es molt divertit llegir les aventures que us passen.

P.S. per cert em pensava que series tu la del xiclet jejeje

Que us vagi molt bé a totes tres !!
Jordi alies Sr. Pinyol

Anònim ha dit...

Nonaaaaaaaa!!
soc la cris, que be que estiguis tan bé!!
fan pinta a ser super macus i jejej era despera que quedessis ltima al cricket... aiiix encara espensaran que tots els catalans som aixi de torpes!!1 digalsi que no ehhh!!

quans dies et quedes am la familia?!?! proxima parada!??!

jo tanire escribin ehh
de momen qui no a passat massa res.. diss vam na a sopar al... konig!!! que raru ehhh

i dma començo al sta caterina!!! a paliatius aiix ja texplikre!! espero apendre xo sera dur.

i aket finde son les havaneres a calella!!! quan tokin la bella lola pensare i moure el mocador per tu ok?!?!?! et trukaria... xo wenu no es un concert d'U2 tampoc saps!? ejje

muuuuuuuaaaa

Núria, Anna i Nona ha dit...

Olimpics, et farem cas, ens ho passarem molt be! I us ho explicarem! :p

Patri, saps per que t'ha agradat la foto de la Nuria amb la posta de sol? Aposta per qui va ser la fotografa... si correcte!! THAT'S ME! Que la Nuria surti a la foto... no ajuda gens! jajajaj :p (Nuria es broma, per si de cas... ho mal interpretessis!)

Sr Pinyol, al habla la Marlena! Jajajaj m'has fet riure molt amb la teva firma.... jajaja la MaryAnn va vingut a mirar perque reia tan! Ets una amable dofi fent-me riure d'aquesta manera!

Cristy!! Uo ets la 1a de la colla d'escriure'm aqui... diga'ls-hi que s'animin! :p Avui precisament estava parlant del Konig... explicant lo bo que es el menjar! Cris, segur que sera molt guay al sta cate! Dona petons a totes les MEVES AMIGUES (jejej aixo es una broma que tenim amb Anna i Nuria (+ amb Nuria no?))

Petons per tots



Nona