28 de juny 2009

New York City: primer dia sencer

Ahir, despres d'unes quantes hores de descans, va comencar (a aquest teclat no hi ha la c trencada) un llarg i profitos dia! El dia no ens esperava soleiat, i nomes sortir de la porta del "hostel" es va posar a ploure. Pero que es la pluja per nosaltres? Res, no estavem disposades a que ens espatlles el dia, aixi que com que tot just estavem al llindar de la porta, vam girar cua cap a l'habitacio per agafar els nostres paravents i... let's go!


Aqui una foto de la tarda, quan es va tornar a posar a ploure... amb les caputxes posades, perque veieu les pintes que feiem. Eh que semblem unes autentiques newyorkines?



La nostra primera parada, el Brooklyn Bridge! Es un pont molt impresionant, vas passejant amb els cotxes a banda i banda. Nomes faltava que algu es creuen i talles el transit alla al mig per semblar que estavem en una pel.licula completament.


Aquesta foto... be no es molt molt maca, pero sortim les 3. (la maca esta a la camara de l'Anna)



La seguent parada, South Street Seaport, o el que vindria ser el mateix Pier 17. Es un lloc precios, sembla que no estigues al mig de Manhattan. Es una zona peatonal, amb botiguestes molt mones a la part mes al sud de l'illa de Manhattan, hi ha barcos de vela encorats al port, un centre comercial...


La Nuria i l'Anna fent el que mes els agrada, el payaso! :p



Despres de relaxar-nos una miqueta, vam marxar cap a Chinatown, a la guia diu que al barri i viuen 80.000 xinesos... Es bastant gran el barri, pero tan com per tantes persones, tenim certs dubtes. Aqui vam decidir, fer la parada tecnica del dinar. Pero sembla que no ho vam pas encertar, ja que el dinar ens va decepcionar. (rodoli!). La seguent excursio va esser Little Italy, barri dels italians de NYC. Alla si que feies salivera amb els restaurants.



Llavors varem pujar el nostre "cache" i vam anar a passejar pel SoHo i TriBeCa, els dos barris de moda, amb botigues moooooooooolt cares i molones!



Entre una cosa i una altra, anavem descansant, els nostres peus (entre d'altres parts del nostre cos, per no dir totes) ens ho requerien. Va ser en una d'aquestes parades, que una de les intregrant de l'expedicio newyorkina, al anar-se a aixecar, va notar una cosa que li ho impedia. Que podria ser? Doncs un xiclet!




I a qui creieu que li va passar aixo? S'admeten apostes, el guanyador... tindra premi (encara a especificar!).





Com que encara no estavem prou cansades, vam decidir anar a passejar per la vora del riu Hudson. Alla vam veure la posta de sol.

La Nuria amb la posta de sol al Hudson River




La Nona, intentant fer una foto molona... i l'Anna... be, sense comentaris :p!



L'Anna a l'interior del World Financial Center, al costat de la "Zona 0"


Haviem decidit que aniriem a sopar a un dels llocs mes tipics de la city, una paradeta de hot dogs com la de la foto! Pero al final estavem tan cansades, que vam decidir que voliem un lloc on puguessim asseure'ns per aixo vam tornar cap al Little Italy...

Hot Dog Stand

Un cop amb la panxa ben plena, estavem tan cansades que vam decidir que ens n'anavem directament el hostel a dormir... pero endevineu que ens va passar?

Vam mirar el mapa de metros, i vam mirar quin era la millor linia per anar fins a casona. Portavem a l'andana esperant uns 30 minuts aproximadament i el nostre no passava. L'Anna i la Nona ja ens sabiem quin seria el proxim tren a passar, la Nuria no perque mentre esperavem el tren va entrar en fase REM. Per aixo ens vam tornar a mirar el mapa, i vam decidir canviar la ruta. "Agafarem la 6, dos parades direccio downtown i despres fem transbord a la C i direccio uptown fins a 86th Street (la nostra parada)" - vam acordar. El que va passar, com que era bastan tard, el tren va acabar el recorregut amb nomes una parada, deixant-nos en una parada que no hi havia possible transbord... Les tres em vam quedar en plan.. vale i ara que? Com no pot ser d'altra manera, un noi ens va veure les cares, i ens va venir a ajudar, pero ni ell sabia que podiem fer per arribar a la nostra destinacio! Llavors va venir un altre america, i entre els dos van acordar quina era la millor opcio: "sortiu del metro, camineu uns quants carrers fins a Chambers Street i despres alla agafeu la C" . Aixi ho vam fer, i finalment al cap d'unes quantes hores despres de sopar vam arribar al hostel. Pero mirant-ho pel costat postiu, millor, perque aixi no ens vam posar al llit amb la panxa plena i li vam donar temps a fer la digestio!

Bueno aquests dies, l'expedicio esta separada en dos camps bases. Un amb l'Anna i la Nuria a NYC i l'altre a Richmond (estat de Virginia) amb la Nona.

Be doncs us continuarem explicant mes aventures. I, qui creieu que va patir el "percance" del xiclet? Opineu, en uns dies us ho direm!

6 comentaris:

Anònim ha dit...

nonaaaa!!!!!!
es nota k tens un ordinador d veritat i internet 24hores!!!
com ha anat el día a Richmond??? Per NYC molt be, i amb els preparatius k hem vist avui, creiem k dema promet amb la desfilada gay!!!!
x cert,ja hem pujat al Empire State Building!!! Una vista impressionant!!!!
molts petons,
Anna i Núria

Oriol ha dit...

La del xiclet la Núria segur jajaja.

Passeuvos-ho bé!!

Nona ha dit...

Nenes maques!!
Com a nat la parade? Us he enviat un sms dient-vos que em vaig deixar el conversor universal per endollar les coses, mireu si encara esta endollat i aixi no us n'heu de comprar cap!

Aqui a Richmond tot molt be! Avui a vingut molta familia i hem estat tot el dia fent coses. Dema anire amb la MaryAnn i en Bob a Williamsburg i a Jamestown, que son els primers assentaments. Dimarts a un parc d'atraccions i dijous i divendres anirem de camping a la platja! jeje aixo promet!

Ah, i per esmorzar, pancakes (alias, tortitas!)

Passau-ho molt be!

Petons per tothom!

Nuria ha dit...

vaja, quina fama que tenim els xiclets i jo!!!!!!!!!
Nuria

Anònim ha dit...

jo tb maposto el k volgueu a k la del xiclet es la nuria... sempre li toca a ella!!!

malegro k us vagi tan b i lu del metro penseu k almenys vau conexre dos nois dalla... eren wapos???

se k vag tard, xo no trobava ladreça... (se k sok un desastre)

ptonets a les 3

Laura Company

Anònim ha dit...

Missatge de Ana Suanes a Anna Bibiloni..!
Neeeena, com que li preguntaba tant al teu papa sobre tu, ja veus que m´ha donat aquesta a dreÇa xq estigui al dia, jejejeje..A quedat clar que ho esteu passant molt be, i aixo es un no parar...quina enveja!!!(de bon rollo!) UN PETONARRO