22 de juliol 2009

continuem la route 1

continuant on ens vam quedar, dijous vam anar a visitar el "warf" (embarcadero) de Santa Cruz i ens vam quedar amb les ganes de banyar-nos perqué no feia bon temps! I... Carretera i manta, el Big Sur ens esperava! Per mala sort el mal temps ens perseguia i pel camí, per més "vista points" ens els que ens paressim, no veiem res més que boira.
Vam optar per anar directament cap a SLO (San Luis Obispo). Allà vam compartir habitació amb en Herb, un motero d'uns 60 anys que s'assemblava molt al Follet Tortuga!!! Tambe vam tornar a trovar-nos amb el nostre amic "l'irish man", amb qui ja haviem compartit habitació a SF. Amb ells vam sortir de festa fins que van tancar els bars (a la 1:30!!!!!!!!!!!!).
L'andemà al matí vam recular uns quants km per veure el que ens haviem perdut el dia abans; una cascada a una platja (nomes es podia veure de lluny...) i una cova molt maca que no vam trobar fins que una dona que vivia per la zona ens hi va portar.
Vam tornar a dormir a SLO, aquest cop a un motel. El trajecte, d'aproximadament 5 minuts, fins al súper va ser mogudet! La Nona tenia moltes ganes de conduir, aixi que va ser ella la xofer. Al trencant del súper es va liar amb els semafors perquè aquí van diferent. I de cop... es van encendre unes llums blaves i vermelles just darrera nostre. Si, penseu bé, era la poli!!! I totes ben espantades!! Vam esperar durant uns interminables segons... I el poli es va personar a la finestra de la Nona demanant-li el carnet de conduir. Mentre el buscava, ens va preguntar d'on erem i al saber que erem de fora, va dir que ja podiem marxar. Uf sort!
Dissabte al mati, van continuar la nostra ruta. Vam anar a visitar un poblet "Solvang", els fundadors del qual eren danesos i el van construir seguint el seu estil. I despres d'aixo a una platja a prendre una mica el sol "El Refugio", pero per variar no feia bon dia. I a mitja tarda arribada a Santa Barbara!
Allà hi havia un altre cop l'irishman.
Un cop dutxades, van anar a fer una volta pel passieg de mar i el "warf", etc. Això si que es California tal i com us ho imagineu!!
I a la nit... Bueno, al vespre, vam sortir de festa amb l'irishman, 2 suecs i un...grec? La nit va ser molt divertida, ele suecs gens truca de magia, un concert privat amb uns vagabunds, etc. I al cap d'un bon rato van sentir: Collons, quina tres que carda!! Resultava que el suposat grec era de l'Escala!! (complot planejat per l'irishman i el catala desde que es van coneixer el dia abans).
L'endema, abans de marxar cap a LA, van passar per la platja a fer un banyet...
Arribada a Hollywood:
Estem allotjades al passeig de la fama... Quin trunyo!!!!! Una merda punxada en un pal...
Ahir la Nona va anar a veure la seva family de California: -Va ser curt, però m'ho vaig passar molt be i em van cuidar genial. Els vaig ensenyar a fer pa amb tomata i tot!
Mentrestant, l'Anna i la Núria vam anar a visitar LA, que encara es pitjor que Hollywood.
Avui hem fet un tour de guiris per les cases dels famosos a Beverlly Hills, Bel-Air... Podriem dir que aixo ha sigue lo mes interessant!
avui a la nit a veure l'ambient i dema cap a la platja que aixo no dona per mes!

Fins aviat!!!!!!!! Molts petons!!

PD: no tenim ordinador, per tant no podem penjar fotos. Quan en tinguem ho farem!