11 de juliol 2009

YOSEMITE (California)

NO ENS AGRADEN ELS BUSOS!!!
Despres de 15 hores de bus, per fi vam arribar a Merced (ciutat dormitori de yosemite) el dimecres a la tarda.
Vam anar directament al motel, i ta ta ta tan! es de pel.licula! habitacions a planta baixa i primer pis, amb tots els cotxes aparcats a fora, al costat d'una gasolinera...
Vam preguntar-li a la recepcionista per un supermercat, i ens en va dir un que nomes estava a dos blocs i sobretot ens va dir que si es feia fosc que no tornessim a peu i que truquessim un taxi. I carai com la vam liar per aconseguir-lo. Els numeros per trucar que ens van donar al super, un era d'una noia, l'altre no existia... Fins que vam aconseguir el numero correcte. I per acabar-ho de rematar, la taxista se'n va enriure de nosaltres quan li vam donar la direccio.
L'endema a les 7 del mati, AUTOBUS, aquest cop nomes de tres hores, cap a Yosemite. El parc es espectacular. Nosaltres hem anat a la "Yosemite Valley", vall envoltada per uns grans murs de granit, que fan que et sentis com una puça. Ahir vam fer una petita excursio per veure les "Yosemite Falls", que son unes de les mes altes del mon. Avui hem tornat a agafar el bus, i despres un altre que ens ha portat al "Glacier Point" (un dels cims que envolten la vall) i des d'alla hem fet la "Panoramic Trail", excursioneta (aquest cop a peu) de 6 horetes preciosa. Vas passant per tres cascades diferents, atravessant diferents boscos... Teniem l'esperança de veure algun ós, per aixo no deixavem de buscar-ne per tot arreu, cosa que ha provocat alguna entrebancada, pero tranquils res greu, a mes que aixo es el pa de cada dia quan portem unes quantes hores caminant i ja no aixequem els peus (pero sempre hi ha excepcions!). En comptes d'ossos hem vist dos cervols i masses esquirols!
Parlant d'esquirols, ahir vam tenir-hi un petit percance. Mentre gaudiem d'un bany de peus en l'aigua ben fresca del Merced riber, els esquirols ens robaven el PA BIMBO! Tenim fotos que proven el delicte, pero no us les podem penjar, de moment estan sota secret de sumari.

Dema altre cop BUS, (l'ultim per fi), cap a San Francisco. Ja tenim ganes de veure el Golden Gate!

Com que el dia ha sigut molt llarg, i ja son dos d'una, anem a dormir, si els coixins "boturuts" ens deixen!

Fins aviat!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

bon dia noies, Nona hem estat mirant el blog amb l'avi i la mama, l'avi diu que ben fet i que "os quiten lo bailao", espero que porteu mes fotos de les que publiqueu.
l'avi diu que per poc que pugueu no deixeu res per veura o fer, " amb seny heeee¡¡¡".
mols petons i fins aviat

Paco, mama i avi

Núria, Anna i Nona ha dit...

Aixo em dona permis per despilfarrar els diners? Jejeje
No tranquils no tirare la casa per la finestra!
Estem fent moltes fotos, pero aquests dies nomes hem tingut wifi i amb iphone (que ens vam fer fotos expressament per penjar) no ens ha funcionat!
Molts petons!

Nona