16 de juliol 2009

Route 1

Ahir vam començar el dia amb l'ascencio als "Twin Peaks", des d'on es poden observar unes vistes molt boniques de tota la ciutat. Aixo sempre i quan la boira tipica no estorbi, que es el que ens va passar a nosaltres, i l'unic que veiem als 360 graus al nostre voltant era blanc. Quina llastima!

Un cop fet aixo, el nostre futur company de viatge per 4 dies," l'Spectra" (el nostre cotxe) ens estava esperant, aixi que no el vam fer esperar mes i som-hi! Va ser entrar a la ruta 1, i com tothom ens havia dit, no deixar de flipar amb el paisatge. Paravem cada dos per tres, pero d'aixo es tracta no? La ruta passa per la costa i primer vam parar a un lloc k te vistes molt maques (Pigeon point), amb un far i un hostel.
Vam anar continuant la ruta i a costat i costat trobavem camps de maduixes on pots entrar a comprar-ne i fons i tot collir-les tu mateix. Tambe venen molts productes fets per ells mateixos. Tot estava bonissim!

Imagineu-vos entrant amb cotxe per un caminet, amb gallines corrent pel costat i un parell de cabres (mama i fill) que se us queden mirant fixament! Seguiu una mica mes pel cami, i us trobeu un noi davant del seu garatge, rentant uns cotxes xulissims amb una manguera. A la tornada, la mestressa de les cabres us convida a alimentar-les, i vosaltres accepteu. Us ha agradat? Doncs aixo es el que ens va passar en una de les nostres parades.

Al vespre vam arribar a Santa Cruz, on hem dormit en un motel. Vam regatejar per aconseguir un bon preu, aixo sembla que es habitual. Ara anirem a visitar-lo i si el temps ens deixa a banyar-nos al Pacific, que ja en tenim ganes.

Fins aviat i petons!
Comenteu-nos!

6 comentaris:

BibiPare ha dit...

Nenes, volem alguna foto... please...please...

L'auto que heu llogat, no era un chevrolette cobalt?

Per cert, pita el TomTom?, si no truca'm...

Teniu Hostel a LA?, Sabeu el nom?

Unknown ha dit...

Fotos! Fotos! Fotos!...

Anònim ha dit...

uooo nenes!!!
mesteu fen una enveja... cada paraula m'ompla de mes i mes ganes d ser aquiiii!!

llastima lu d la boira, xo jolin ara em decebreu explikntme kel noi k rentava el cotxe era lleig xo jeje jo me imaginat un individu en plan anunci parapararaaaa oh baby jeje am les cabretes per lla i 3 noies a un cotxe miranlu jajaj

vaia paranoia!!! wenu seguiunus omplin denveja ;-)

muuuaaa

ah estic dacord am el daqui dal --> fotos fotos!!

cris soler

Paula ha dit...

Uooooolaaaaaaaa!!!!per fi comento el blog!!!!ja m'anava informant xo com que aixo de la informàtica no és el meu fort....jejejeej carai!!!quins paissatges i quantes aventures e???jejej ssisisi volem fotosss!!!moltes moltes moltes aixi quan les veiem ens imaginem exactament per on passeu i el que feu!

un petonassss enorme i a disfrutaaaaar del viatget!!!!!;)

Paula.F

Unknown ha dit...

Ei!!! No sabia si entrar al blog perquè em moriria d'enveja, i ... mentre en Jofre dorm he pogut llegir-ho tot! Quina enveja! HA de ser xulíssim! Això sí que és una bona experiència! Acabeu de disfrutar i... NONA, quan tornis, com que sé que voldràs venir a veure en Jofre... porta fotos! No et deixaré entrar a casa i amagaré el nen si noen portes! jeje

ale, fins molt aviat!
I... bon viatge de tornada! Per cert, falta hollywood no?
Petons
Ele

Anònim ha dit...

FA dies que no escriviu ni pengeu fotos. No s'hi val, que jo ja espero arribar a la feina per veure per on aneu. Dieu alguna cosa...
Petons,

Anna Grau